Teräsrakenteiden ja teräsbetonirakenteiden suunnittelu - Insinööritoimisto Risto Koskio Oy

Insinööritoimisto Risto Koskio Oy on vuonna 1988 toimintansa aloittanut AA-vaativuusluokan teräsrakenteiden ja teräsbetonirakenteiden suunnitteluun erikoistunut rakennusalan insinööritoimisto. Palvelemme yritysasiakkaita Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla. Toimimme asiakkaan asiantuntijana ja edunvalvojana koko rakennushankkeen ajan. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Rakennuttaminen

Tarjoamme rakennuttamiseen liittyviä projektinjohdollisia ja rakennusvalvonnallisia palveluja kattaen kaikki hankkeen vaiheet. Pidämme huolen, että kaikki aliurakoitsijoilta hankitut palvelut toteutuvat asiakkaamme tilausten mukaisesti.

Rakennusvalvonta

Olemme asiantunteva ja luotettava rakennusvalvontapalveluja tarjoava insinööritoimisto. Saat kauttamme kaikki rakennustyömaan valvontaan liittyvät palvelut.

Pääsuunnittelu ja rakennussuunnittelu

Teemme asiakkaillemme kattavaa rakennussuunnittelua, johon kuuluu rakennuksen rakennesuunnitelmat ja arkkitehtisuunnitelmat. Teemme myös paloturvallisuussuunnittelun.

Luomme rakennuksien rakennesuunnitelmat asiantuntevasti ja huolellisesti alan parhaimpia ohjelmistoja käyttäen. Erikoisalaamme on teräsrakenteiden ja teräsbetonirakenteiden suunnittelu.

Kustannuslaskenta

Pidämme huolta rakennushankkeiden kustannustehokkuudesta tekemällä kattavat kustannusarviot sekä seuraamalla kustannuksien toteutumista.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa